Tuinaanleg DroomGroen

Na de ontwerpfase kan de tuinaanleg tot een volle agenda en hoofdbrekers leiden. Als ervaren projectmanager kan ik je daarbij ondersteunen. Dat kan ik doen door het gehele project of delen voor je te begeleiden.

Bij begeleiding van tuinaanleg kan je bijvoorbeeld denken aan het opstellen van een uitvoeringsplan, het selecteren van een hovenier, offerte beoordeling, opstart begeleiding, voortgangscontrole en opleveringscontrole.

Tuinaanleg DroomGroen
Tuinaanleg damwand en steiger

Uitvoeringsplan voor tuinaanleg

Wil je jouw tuin zelf aanleggen of inzicht hebben in de werkzaamheden van de hovenier. met een uitvoeringsplan in de hand heb je altijd inzicht en overzicht. Het uitvoeringsplan geeft inzicht in de werkzaamheden, volgorde en belangrijke aandachtspunten voor adequate tuinaanleg.

Leveranciersselectie

Of je een hovenier wilt inhuren die het gehele project uitvoert. Je op zoek bent naar aannemers voor deel-projecten. Ik kan je ondersteunen bij de selectie van leveranciers. Op basis van het tuinontwerp en uitvoeringsplan maak ik een uitvraag document voor leveranciers, met selectie/beoordelingscriteria. Aan de hand daarvan en aangeleverde offertes help ik je bij de keuze voor leveranciers.

In een markt van schaarste kan ‘het weten van de weg’ een meerwaarde zijn voor een spoedige uitvoering van jouw tuinaanleg.

Offerte beoordeling

Wil je de offerte(s) en feedback van een hovenier laten beoordelen? Dat is mogelijk! Offerte(s) en plannen worden getoetst op basis van het ontwerp en wat reĆ«el is in de markt. 

Regiewerk

Het ontwerp is klaar en nu moet het ervan komen. De aanleg van een tuin is niet iets dat je ieder jaar doet. Misschien zelfs maar enkele keren in je leven. Daarom kan advies en begeleiding in dit proces welkom zijn. Mijn ondersteuning kan ook op afroep en bij problemen.

Projectmanagement tuinaanleg

Ik neem de planning, begeleiding, controle en oplevering voor je uit handen. Ik zorg ervoor dat aannemers hun werk tijdig en volgens afspraak opleveren. 

Opstart begeleiding tuinaanleg

Een ontwerp, tekening en lijsten zijn abstract. Terwijl achter jouw tuinontwerp een verhaal zit. Jouw beleving en mijn interpretatie. Door middel van opstart begeleiding kunnen we dit gevoel aan de hovenier of aannemer overbrengen. Eventuele details en discussiepunten kunnen direct uitgesproken worden zodat het eindresultaat voldoet aan de verwachtingen.

Opleveringscontrole tuinaanleg

Een zogenaamde opleveringscontrole met jou en de hovenier. Waarbij we de afspraken uit de offerte en de uitgangspunten van het ontwerp toetsen. Idealiter in combinatie met offerte beoordeling en opstart begeleiding.

Beplanting

Bij het beplantingsplan ontvang je een beplantingslijst. Dit is tevens de bestellijst voor jouw nieuwe tuin. Wil je de tuin zelf aanplanten of wil je dat ik de tuin voor je aanplant? Dan kan ik je de planten tegen een gunstig tarief leveren. Zijn bepaalde planten niet verkrijgbaar, dan zoek ik in de praktijk passende alternatieven.

Beplanting Planten

Ook kunnen we samen naar de groothandel gaan en daar de planten kopen.

Aanplanten

Wanneer je de planten via mij aankoopt, kan ik ze ook voor je aanplanten. Daarbij besteden we aandacht aan grond(verbetering), standplaats en bescherming.

Jouw tuinontwerp laten maken door DroomGroen | NielsvandeBeek?

Wil jij jouw tuin laten ontwerpen door DroomGroen? Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Stel vrijblijvend jouw vragen! Staan jouw antwoorden al in de veel gestelde vragen. Zo niet neem dan contact op.

niels@droomgroen.nl of 06-28103024