DroomGroen Tuinontwerp

Een tuinontwerp van DroomGroen vertaald jouw stijl en wensen naar een concreet beeld en stappenplan. Jouw investering in een professioneel tuinontwerp betaalt zich letterlijk en figuurlijk terug. 

Ideeën en inspiratie worden een bereikbare droomtuin. 

Tuin inspiratie en stijl

Jouw persoonlijke tuinontwerp hoort bij jou en in haar omgeving te passen én verrassend te zijn. Jouw wensen en ideeën vormen het startpunt. Naast de informatie die ik bij jou en in de omgeving van de tuin ophaal. Komt mijn tuininspiratie bijvoorbeeld uit de natuur, architectuur of sfeer die ik ervaar. Bij architectuur stel ik mij de vraag: “Past een tuinontwerp bij het gebouw en in de buurt”. Ook spelen tuintrends, materialen en duurzaamheid een rol. In mijn portfolio licht ik enkele tuin ontwerpen uit, daarnaast is veel mogelijk ik laat mij graag door jouw tuinvraag uitdagen.

Vraag het tuininspiratie stappenplan aan.

Tuinontwerp proces

Wat is mijn visie op Tuin ontwerpen? Hoe ga ik te werk en wat kunnen onderdelen van jouw ontwerp zijn? Kijk bij ‘tuin ontwerpen mijn werkwijze‘.

Schetsontwerp

Het schetsontwerp is de eerste vertaling van wensen, situatie en mogelijkheden. 

Definitief tuinontwerp

Dit is het uitgewerkte en uitvoerbare tuinontwerp. Met kleuren en materialen, gereed voor de hovenier. Of om zelf de mouwen op te stropen. 

Tuinontwerp
Definitief tuinontwerp

Beplantingsplan

Beplantingsplan
Beplantingsplan

Het beplantingsplan is een belangrijk onderdeel bij het realiseren van jouw droomtuin. De keuze van de juiste planten voor de juiste plek en effect luistert nauw. Locatie, licht, grond, wind en vele andere zaken spelen een rol.

Tuinontwerp opties & onderdelen

De genoemde onderdelen zijn ook onafhankelijk van elkaar in te zetten. Daarnaast zijn er nog diverse opties en aanvullingen voor een fantastisch tuin. Bijvoorbeeld een verlichtingsplan.

Tuinaanleg

En dan is het zover de tuin is bedacht en de tuinaanleg kan beginnen.

Uitvoeringsplan

Zelf aan de slag of zicht op offerte en uitvoering?

Projectmanagement

Vind je het prettig als jouw project of delen wordt begeleid? 

Beplanting

Zoeken naar de planten of alles geleverd krijgen? Aangeplant en wel?

Beplanting Planten

Tuinontwerp toepassingen

Huis & Tuin

Heb je een kleine of grote tuin? Een goed ontwerp en plan zorgt dat het er in alle seizoenen aantrekkelijk uitziet. Het fijn is om er te verblijven, de tuin en de functies werken.

Tuinontwerp voor een vakantiewoning

Aankomen en genieten! Een goed doordacht ontwerp zorgt voor een tuin met hoge belevingswaarde én die gemakkelijk in onderhoud is.

Toegankelijkheid

Aan toegankelijkheid kan op vele manieren invulling worden gegeven. Zodat een tuin voor iedereen een welkome entree en prettige plek zijn om te verblijven is. 

Bedrijven

Als bedrijf bouw je aan jouw imago. Je investeert in marketing, huisstijl en een tuinontwerp. De uitstraling van groen rond bedrijfslocaties zegt iets over jouw bedrijf.

Horeca, Evenementen & Beurzen

Als er een omgeving is waar uitstraling telt dan is het in gastvrijheid. ‘Life is about detail’ met een goed tuinontwerp zorg je voor complete beleving. 

Scholen

Leren en opgroeien in een groene omgeving. Met een tuinontwerp voor het schoolplein een gezonde start in het leven.

Hovenier

Druk? Wil je die opdracht binnenhalen en heb je daarvoor een tuinontwerp nodig? Denk je dat deze klant net even een andere stijl zoekt? Laten we samenwerken.

Jouw tuinontwerp laten maken door DroomGroen | NielsvandeBeek?

Wil jij jouw tuin laten ontwerpen door DroomGroen? Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Stel vrijblijvend jouw vragen! Staan jouw antwoorden al in de veel gestelde vragen. Zo niet neem dan contact op.

niels@droomgroen.nl of 06-28103024

HOME