Tuinarchitectuur doelgroepen en toepassingen

Tuinarchitectuur voor huis én tuin

Natuurlijk de eerste toepassing voor tuinarchitectuur waar je aan denkt…

Of je nu een kleine of grote tuin hebt, een goed ontwerp zorgt dat het er in alle seizoenen aantrekkelijk uitziet, het fijn is om er te verblijven, de tuin en de functies werken.

Een goed tuinontwerp, dan blijkt er zoveel mogelijk te zijn.

Tuinarchitectuur doelgroep en toepassingen

Tuinarchitectuur voor een vakantiewoning

“Aankomen en genieten…”

Meer en meer mensen kopen een vakantiewoning, in binnen- of buitenland. Die vakantiewoning gebruik je natuurlijk zelf. Wil je dan gelijk aan de slag met onderhoud van de tuin als je aankomt? Wil je dat jouw vakantiewoning er goed uitziet als jouw huurgasten arriveren? Natuurlijk en je wilt ook dat het er aantrekkelijk uitziet. Niet zo’n saaie vakantiewoning tuin die helemaal betegeld is of uit kleurloze beplanting bestaat.

Met een goed tuinontwerp zorg je voor een tuin die voor de gebruikers een hoge belevingswaarde heeft én die ook nog eens gemakkelijk in het onderhoud is. Laat mij jouw onderhoudsvriendelijke vakantiedroomtuin ontwerpen in binnen- en buitenland.

Tuinarchitectuur gericht op toegankelijkheid

Een tuin kan een uitdagende omgeving zijn. Om je erin te bewegen, om de tuin te onderhouden. Als dat allemaal wat lastiger is, dan kan je nog steeds zelf van je tuin genieten.

Met een slim tuinontwerp zorg je voor oplossingen die bij jou passen. Van veilige routes, onderhoudsvriendelijkheid, tot makkelijk bereikbare borders en functies. Laat je verrassen, er is zo veel mogelijk.

Horeca, Beurzen & Evenementen

“Show time!!!”

Als er een omgeving is waar uitstraling telt dan is het wel in gastvrijheid. Inrichtingen van horecabedrijven, theaters en evenementen kunnen je meenemen naar een andere wereld. 

Hoe kan het dan dat het groen rond een terras of gastvrijheidsbedrijf zo vaak staat dood te gaan, van ongekende saaiheid is bestaat uit kunstplanten of soms zelfs in zijn geheel ontbreekt? Groen biedt zo’n onwaarschijnlijk grote kans om al op het parkeerterrein, de oprit of het terras te beginnen met die waanzinnige ervaring waar je met gastvrijheid, gerechten en marketing zo hard aan werkt. Planten hebben een geweldig effect op hoe mensen zich voelen en dus hoe ze jouw bedrijf ervaren. Zorg dat jouw bedrijf of evenement in balans is en zorg dat alle details kloppen.

Een goed groen ontwerp zorgt voor een gastvrije uitstraling voor jouw gasten in alle seizoenen. Showtuinen vergroten de beleving en aantrekkelijkheid van evenementen en beurzen. Benieuwd hoe ik met een ontwerp op maat maak bij jouw merk en thematisering? 

Bedrijven

De uitstraling van groen rond bedrijfslocaties zegt iets over het bedrijf.

Als bedrijf investeer je in marketing en huisstijl, waarmee je zorgvuldig bouwt aan jullie bedrijfsimago. Dit verhaal dient aan de voorkant én zeker aan de achterkant te kloppen. Website en drukwerk kunnen er geweldig uitzien, maar een slechte rijstijl van een chauffeur of een rommelig bedrijfsterrein kunnen dit in één beweging wegvagen. 

Doorgaans staat een bedrijfsnaam levensgroot op een bedrijfspand. Representatief uitstraling en onderhoud van gebouw en terreinen zou dan ook vanzelfsprekend moeten zijn. Een goed ontwerp van terreinen en beplanting geven een prettige en professionele uitstraling. Daarnaast zorgt vergroening in en rond een bedrijfspand voor een gezondere werkomgeving en dragen daarmee bij aan werkplezier en productiviteit. Het op duurzame wijze werken wordt zo ook vanzelfsprekender.

Bedenk je hoe de eerste indruk van klanten en potentiële medewerkers van jouw bedrijf zullen zijn als dit omgeven is door aansprekend groen?

Benieuwd naar de investering en het rendement voor een goed ontwerp, aanleg en onderhoud? Neem snel CONTACT op.